Festes

La Comissió de Festes organitzem unes activitats que es fan al llarg del curs.

Aquestes festes ja tenen una llarga tradició dins de la nostre escola.

Les mes reconegudes i tan esperades son:

LA CASTANYADA

  • Primer de tot es fa un sopar amb un ingredient de  temporada, després vora el foc expliquem ja el nostre tradicional conte tot menjant castanyes.

NADALES

  • Aquí es quan els nostres caps treuen fum, fum, fum…..per fer la nadala que cantem el pares a les nadales que organitza l’escola.

CARNAVAL

  • Preparem una gran xocolatada amb melindros per els alumnes i mestres de l’escola, abans de les comparses al voltant del barri, per poder entrar en calor.
  • I el nostre CARNAVAL DE BAIX A MAR, ja reconegut per la FAC, que organitzem juntament amb altres Ampes , acompanyant-nos el nostre dolçet.

FESTA DEL PATI

  • Juntament amb l’escola, organitzem activitats amb la família, per fer el pati dels nostres fills mes bonic. Però un dia de feina necessitarà un gran àpat, com la nostre típica ja CALÇOTADA que preparem la comissió de festes.

MARGALLÓ A LA FRESCA

  • Es la nostre festa de FI DE CURS, amb grans activitats i esdeveniments.
  • Sopar a la fresca i música en directe.

SOS no es l’arròs es auxili!!!!!!

Els membre de la comissió de festes, fem una crida a totes les famílies de l’escola que vulguin ser un de nosaltres. Necessitem gent nova, que pugui participar a les nostres trobades, per organitzar aquest esdeveniments tant esperats per a tothom.

Nosaltres som pares voluntaris que estem per el mateix motiu, els nostres fills. Però aquest fills es fan grans i marxen i al darrera els pares, els pares voluntaris. Si no entra ningú s’ha de pensar que aquestes festes que agraden tant a tots, nens i adults, es deixaran de fer.